Sigfridsætta del 2

Sigfridsætta del 2
Sigfridsætta del 2

Sigfridsætta del 2 kom i april 2012, og omhandlet etterkommere av Ole Larsen, som tok opp Ljønerholtet i Eidskog.I Sigfridsætta del 1 revidert utgave skrev vi om Karen Sigfridsdatter Kråkfoss og hennes første ektemann Lars Olsen. De fikk sønnen Ole i 1715.1 På det tidspunktet viste vi ikke noe mer om denne Ole enn at han var født på Kråkfoss og døpt 17. februar 1715. Det viste seg at han tok opp Ljønerholtet. Sigfridsætta del to inneholder 535 etterkommere av Ole Larsen, pluss deres ektefeller/partnere og navn på deres foreldre. Noen blir, nevnt 2 ganger. Derfor er det 551 omtaler. Vi følger Ole Larsens etterkommere i 6 generasjoner. Eksempler på navn er Ljønerholth, Lunderby, Sandbakken, Holtebråten og Huse.Heftet koster kr. 200,- for medlemmer og kr. 230,- for ikke medlemmer. Porto på kr 50,- tilkommer. Heftet kan bestilles av leder på adressen nabb-sko@hotmail.com